Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουμε το Google Street View – Μία υπηρεσία της Google η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να περπατήσουν εικονικά σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο ή δρόμο, σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στο σημείο το οποίο τους ενδιαφέρει. Η Google λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που γνώρισε η υπηρεσία Street View παγκοσμίως, αποφάσισε να δημιουργήσει το Google Business View.

Σε απλά λόγια το Google Business View είναι το Street View για το εσωτερικό των επιχειρήσεων. Με το Google Business View μπορείτε να προσκαλέσετε τους χρήστες του διαδικτύου και υποψήφιους πελάτες σας, να περιηγηθούν εικονικά στην επιχείρησή σας μέσω των αναζητήσεων Google, των χαρτών της Google, τη σελίδα σας στο Google Plus, από την ιστοσελίδα σας ακόμα και από το facebook ή/και άλλα κοινωνικά δίκτυα 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο!

To Google Business View αποτελεί λοιπόν την επέκταση, του γνωστού πλέον Street View, στο εσωτερικό των επιχειρήσεων. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν περιηγούνται εικονικά μόνο στους δρόμους των πόλεων μέσω του Google Street View, μπορούν επιπλέον με ένα κλικ να «περπατήσουν» στο εσωτερικό της επιχείρησής σας σαν να βρίσκονταν εκεί από τον υπολογιστή, το κινητό, ή το tablet τους, ακριβώς σαν να ήταν εκεί! Δεν είναι συναρπαστικό;

Γιατί μία επιχείρηση χρειάζεται το Google Business View;

Γενικά οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε πολύ καλύτερα και ταχύτερα μέσω των οπτικών ερεθισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας κυρίως με τα «μάτια».

Βελτιώστε την εμφανίση σας στη Google. Όταν πιθανοί πελάτες αναζητούν την επιχείρησή σας στην Google™, θα βλέπουν απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης τις εικόνες και την παρότρυνση να περιηγηθούν εικονικά στην επιχείρησή σας. Η καταχώρησή σας θα συμπεριλαμβάνει πλέον και μία θεαματική πρόσκληση σε μία εικονική περιήγηση στο εσωτερικό της επιχείρησής σας!

Οι εικόνες και η σχετική παρότρυνση θα εμφανίζονται επίσης στους Χάρτες Google™, στις Τοπικές σελίδες Google+™ καθώς επίσης και σε άλλες υπηρεσίες της Google™!

Το Google Business View σας δίνει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στο 80% των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σαν τις δικές σας στην Google.

Παράλληλα το 89% των αναζητήσεων στο παγκόσμιο internet παρέχεται από την Google! Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα έχει πολλάπλασια online παρουσία.

Pin It on Pinterest

Share This