Εάν ναι, είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει επιχείρησή σας.

 

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, οι άνθρωποι και οι εταιρείες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως τη μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών.
Γιατί νομίζετε ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται μια ιστοσελίδα;
Κατά κύριο λόγο για να βρουν πληροφορίες.
Εάν είστε στο κόσμο των επιχειρήσεων, οι πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας.
Θα πρέπει να έχετε έναν ιστοχώρο για τους πελάτες σας ο οποίος είναι απαραίτητο να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτούς. Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της ύπαρξης ενός δικτυακού τόπου για την επιχείρησή σας.

 

1. Είναι από τις Φθηνότερες μορφές προβολής και Διαφήμισης

 

Έχετε διαφημίσει ποτέ την επιχείρησή σας μέσα από το ραδιόφωνο, έντυπα, τηλεόραση ή με άλλα μέσα; Είναι ακριβό!
Η επένδυση στη διαφήμιση είναι απαραίτητη, αλλά κοστίζει πολλά χρήματα. Έχοντας μια ιστοσελίδα θα κάνει την προώθηση της επιχείρησης σας φθηνότερη καθώς οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση 24/7.

 

2. Διαφήμιση

 

Η διαφήμιση μέσω μιας Ιστοσελίδας είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσω του διαδικτύου.
Ένα παράδειγμα είναι οι διαφημίσεις στο Google μέσω της Υπηρεσίας GoogleAds όπου μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας στοχευμένα αξιοποιώντας έτσι κάθε ευρώ της επένδυσης σας.
Ένας άλλος τρόπος ονομάζεται SEO. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.
Έχοντας μια καλή πάροχο υπηρεσιών SEO όπως το ΤziΝi μπορεί να ενισχύσει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας, η οποία οδηγεί γρήγορα στην αύξηση των πωλήσεων και κερδών.

 

3. Ικανοποίηση

 

Έχοντας μια σύγχρονη και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι πιο βολικό για τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες σας να αγοράζουν από εσάς!
Είναι πολύ πιθανότερο να αγοράσουν κάτι από το ηλεκτρονικό σας κατάστημά εάν αυτό τους κάνει να νιώσουν ικανοποιημένοι και άνετοι πάρα να έρθουν στο φυσικό σας κατάστημα.
Από την πλευρά του πελάτη είναι καλύτερα εαν δεν χρειαστεί ούτε καν να ρωτήσουν κάτι για αυτό που ψάχνουν και το βρουν απευθείας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς της VAGARY για τον τρόπο με τον οποίο θα χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 

4. Ανάπτυξη Πελατολογίου

 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν τοπικό Target Group, αλλά τι γίνεται με τους πιθανούς πελάτες έξω από την πόλη σας; Ένας δικτυακός τόπος μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες από άλλες πόλεις και μέρη του κόσμου.
Το Διαδίκτυο έχει κάνει το κόσμο μία Παγκόσμια Αγορά. Με μια ιστοσελίδα, η επιχείρησή σας θα είναι ορατό σε όλο τον κόσμο.

 

5. Ανοιχτά για το κοινό 24/7/365

 

Σας έχει τύχει ποτέ να διώξετε πιθανούς πελάτες γιατί κλείνετε; Πόσοι έχουν δει κάτι στη βιτρίνα σας και δεν μπορούσαν να το Αγοράσουν γιατί το κατάστημά σας ήταν κλειστό; Έχετε υπολογίσει ποτέ ότι πληρώνετε λογαριασμούς, ενοίκια, τέλη κλπ και τις μέρες που είστε κλειστά;
Λοιπόν, έχοντας ένα Online ηλεκτρονικό κατάστημα δεν χρειάζεται να κλείσετε πότε ξανά και να χάνετε πωλήσεις.
Ο πελάτης μπορεί να σας επισκεφτεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.
Οι πελάτες θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γιατί είναι πιο προσιτό! Επικοινωνήστε με την VAGARY και αποκτήστε τώρα το δικό σας e-Shop.

 

6. Πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν έχετε φανταστεί

 

Ξέρατε ότι αν έχετε δική σας ιστοσελίδα, μπορείτε να παρακολουθείτε πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο;
Μάθετε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας όπως πόσοι. ηλικία, φύλο, προτιμήσεις κ.α. Επικοινωνήστε με το ΤziΝi και χρησιμοποιήστε τα Google Analytics προς όφελος σας.

 

7. Δώστε Φρεσκάδα στην επιχείρηση σας

 

Έχοντας μια Ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας για να δημοσιεύσετε φρέσκο περιεχόμενο θα κρατήσει τον ιστοχώρο σας ελκυστικό ενημερωμένο. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να έχετε τυπώσει φυλλάδια και ξαφνικά να θέλετε να προσθέσετε τα νέα σας προϊόντα. Το κόστος θα ήταν τεράστιο, έχοντας όμως την δική σας Ιστοσελίδα είναι ανέξοδο και θέμα μερικών Λεπτών.

 

8. Αναπτύξτε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας

 

Έχοντας μια ιστοσελίδα μπορείτε να χτίσει καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα άμεσα στους πελάτες σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τους ενημερώσετε για προσφορές νέες αφίξεις κλπ.

 

9. Αύξηση πωλήσεων

 

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, όσο περισσότερους επισκέπτες έχετε τόσο πιθανότερο είναι να προβείτε σε πωλήσεις.
Μπορείτε να οδηγήσετε περισσότερους ανθρώπους στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση των περιεχομένων του site σας. Όσο πιο κατατοπιστική site σας είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της αύξησης των πωλήσεων σας.
Επισκεφθείτε το ΤziΝi  και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια αποτελεσματική ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας και να αναπτύξουμε μια στρατηγική προώθηση σας ώστε να διαφοροποιηθείτε αποτελεσματικά από τον ανταγωνισμό.

Pin It on Pinterest

Share This